Om in de uitvoering efficiënt en veilig te kunnen werken is een optimale detailengineering van groot belang. Dat betekent dat de details het verschil kunnen maken. In elke houten, betonnen of stalen constructie. Burink Advies gaat graag met u ‘de diepte in’. We vertalen de ideeën van uw architect naar een constructie die veilig en probleemloos mee kan gedurende de levensduur van het gebouw of de woning. De tekeningen en het bestek worden verder uitgewerkt, zodat details over bevestiging, materialen etc. helder zijn.


De details maken het verschil 

Deze detailengineering is een logisch vervolg en verdere verdieping van de hoofdberekening. Wij zorgen voor werktekeningen waarmee u uit de voeten kunt. Oplossingen die niets aan het toeval overlaten. Een juiste benadering van de details kan faalkosten en vertraging tijdens de uitvoering voorkomen. Laat u verrassen door de praktische en inventieve oplossingen van onze constructeurs. 


Detailengineering: ook voor de toekomst 

Een goede detailengineering verkleint de kans op miscommunicatie op de bouw tot een absoluut minimum. Zo houdt u het overzicht, ongeacht de complexiteit van het project. Meer weten over detailengineering?
Copyright © 2022 Burink Constructie, All Rights Reserved