Onze BIM-modelleurs zijn gecertificeerd en werken onze BIM-modellen uit in Revit. We modelleren elk model op maat, specifiek per project(fase). Dat ‘puzzelen’ is ons vak. We houden van de uitdaging om, veelal in samenspraak met de architect, alle details op elkaar aan te laten sluiten. Onze BIM-modelleurs formuleren vooraf de gewenste doelen en maken heldere afspraken.


BIM-model 

BIM-modelleren (Building Information Model) is eigenlijk virtueel bouwen, met een uitgekiend 3D-ontwerp dat vooraf inzicht geeft in het eindresultaat. Doordat alle gegevens omtrent het bouwproject vastgelegd worden, is er direct informatie over berekeningen, verslagen, rapportages en bouwtekeningen. De rol van de BIM-modelleur is die van ‘spin het web’. Want voor een goed informatiemodel moet de BIM-modelleur vaak schakelen tussen de verschillende partijen om de gewenste gegevens te verzamelen.


Voordelen van BIM

Het grote voordeel is niet alleen het betere inzicht in de begroting, maar ook worden eventuele fouten in een vroeg stadium opgespoord. Dat betekent een positieve invloed op de planning en een aanzienlijk lagere kans op faal- en/of stagnatiekosten. Zo kunnen we o.a.( realtime) een programma van eisen toetsen en koppelingen in de uitvoering controleren.

We delen onze ervaring in het BIM-modelleren graag met u!
Copyright © 2022 Burink Constructie, All Rights Reserved