Burink Constructieadvies is een bureau met een brede expertise op het gebied van constructies voor woning- en utiliteitsbouw. Of dat nu gaat om prefab constructies, houtskeletbouw of traditionele bouw

U mag rekenen op een professioneel en goed doordacht constructieadvies, vaak al vanaf de ontwerpfase.


Detailengineering

De details maken het verschil. Daarom zetten we onze kennis en ervaring graag voor u in met o.a. detailengineering, waarbij wij in veel gevallen snel kunnen schakelen met een praktisch advies. Zo voorkomt u faalkosten en vertraging tijdens de uitvoering. Laat u verrassen door de praktische en inventieve oplossingen van onze constructeurs. Schakel de expertise van onze BIM-modelleurs in voor het optimale inzicht in de constructie. Het gaat daarbij vaak om de details die de uitvoerbaarheid beïnvloeden. Zo worden bouwfouten – in samenwerking met alle partijen - al in een vroeg stadium voorkomen.

Daarnaast kunt u ons inzetten als hoofdconstructeur, waarbij wij de overall view op elk project houden en snel schakelen met alle betrokken partijen, zodat het traject vlot en zonder tijdrovende hobbels doorlopen kan worden.

Vrijblijvende offerte of ‘second opinion’ op uw constructie?
Copyright © 2022 Burink Constructie, All Rights Reserved